عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : سه شنبه 19 بهمن 1400
بازدید : 180
نویسنده : mozhgan

در این مقاله از بهترین متخصص ارتودنسی دندان با ما همراه باشید تا با ممنوعیت های دندانپزشکی در دوران بارداری بیشتر آشنا شوید. هنگامی که یک زن باردار است، وی در برابر بیماری لثه و پوسیدگی دندان مصون نیست. این مشکلات حتی ممکن است در اثر تغییرات هورمونی که در این دوره در بدن رخ می‌دهند، تشدید شوند. در این دوره ممکن است لثه‌ها حساس شوند که می‌تواند منجر به التهاب و خونریزی گردد، و همچنین به دلیل انباشته شدن پلاک دور دندان‌ها مشکلاتی ایجاد می‌شوند. لازم به ذکر است که بارداری به طور خودکار باعث ایجاد آسیب به دندان‌ها نمی‌شود، هرچند با توجه به تقاصاهای خاصی که بدن در نتیجه حاملگی دارد و همچنین انتخاب‌های دندانی، ممکن است مشکلات دندانی خاصی در برخی از زنان افزایش یابد. با این حال، تمام این مشکلات را می‌توان با مراقبت‌های بهداشتی مناسب و کمک حرفه‌ای توسط متخصصان پزشکی و دندانپزشکی بارداری مدیریت کرد.

بیشتربخوانید... لمینت کردن دندان

مشکلات دهان و دندان در دوران بارداری

عارضه‌های سلامتی دهان و دندان مرتبط با بارداری مانند التهاب لثه در بارداری، بیماری پریودنتال معمول، و تومورهای بارداری همه با اقدامات مناسب بهداشت دهان و مشاوره قابل پیشگیری هستند. التهاب لثه در بارداری ناشی از گیر افتادن باکتری‌ها بین دندان‌ها است که می‌تواند منجر به تورم و عقب رفتن لثه‌ها، بوی بد دهان و همچنین تجمع چرک در امتداد لثه‌ها شود. بیماری پریودنتال ناشی از عدم درمان التهاب لثه است و می‌تواند باعث تحلیل لثه‌ها و ساختار استخوان شود.

اقدامات دندانپزشکی و مسائل مربوط به دهان در دوران بارداری

 عمل‌ها و گزینه‌هایی که برای دهان و دندان وجود دارند برای مدت‌ها باعث پریشانی مردم بوده و برای زنان باردار نیز به دلیل عدم اطمینان در مورد بی‌خطر بودن روش‌های دندانپزشکی در این دوره بیشتر باعث نگرانی است. برخی از روش‌های خاص می‌توانند منجر به ناهنجاری‌های مادرزادی شوند که عمدتا به دلیل مواد شیمیایی و داروهای استفاده شده است. در ادامه عمل‌های دهانی خطرناک که باید در طول بارداری از آنها اجتناب کرد ذکر شده‌اند.

بیشتربخوانید... ارتودنسی دندان ایمپلنت شده

کشیدن دندان عقل

 اگر چه بهتر است تا بعد از زایمان منتظر بمانید، اما اگر این امکان وجود نداشته باشد، دندانپزشک باید از بارداری و مدت بارداری‌تان مطلع باشد تا به جای آرام‌بخش یا بیهوشی عمومی از بی‌حس موضعی استفاده کند. در صورتی که کشیدن دندان خیلی ضروری نباشد، در این صورت دندانپزشک می‌تواند از شست‌شوی دهان استفاده کند و یا داروهای مسکن و آنتی‌بیوتیک تحویز کند. دلیل این که تاکید می‌شود که دندانپزشک باید از بارداری بیمار آگاهی داشته باشد این است که برخی از داروها خطرناک هستند و در صورت تجویز ممکن است باعث آسیب رساندن به کودک شوند.

ممبع: مجله اینترنتی ارتودنسی دندان





:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مجله سلامتی و آدرس salamatmag.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com